Рецензия на книгу Марсианские хроники от nastenkaantoniuk
Фантастика для мене завжди була далекою...Поки до мене дійшли книги Рея Бредбері. Книга "Марсіанські хроніки" читалась, як кажуть, на одному диханні. Спочатку здавалось все не зрозумілим, дивним та сумнівним. А згодом, яка суть його охопила! Колонізація землян Марсу, початок Третьої світової, її наслідок...та надія на початок нового та світлого.Актуальність цієї теми просто зашкалює. "...Без конца придумывали все новые и новые машины вместо того, чтобы учиться управлять ими" - мало тотальні наслідки для людства. Шкода, дуже шкода, що ми піддаємось інноваціям, тим самим провокуємо знищення себе як морально, так і фізично цілу планету. Стиль написання, виклад думок, послідовності дій та їх зв'язок справляють враження. Фантастика Бредбері маю велику силу та потужність. Куди нас рухає наука? Книга "Марсіанські хроніки" дала відповідь.Рекомендую без сумніву!
Тяжело воспринимать рецензию на украинском...
Екатерина Катина (@katya), очень жаль. ведь у меня ооочень плохо с русским. никогда не изучали в школе.
но буду стараться)
@nastenkaantoniuk, мы тоже будем стараться понимать вас. )
Алёна (@juice), дякую:)
@nastenkaantoniuk,я через гугл переводчика перевожу такие рецензии)))
Екатерина Катина (@katya), к сожалению, суть немного теряется(
разве все так не понятно?) думала, попроще будет)
Если что, могу перевести
@mariana, хаха, теперь у нас на сайте еще и переводчик выделился. Здорово!)
Алёна (@juice), если автор не будет против, то без проблем переведу на русский. Мне не сложно. Кстати, рецензия замечательная
Марьяна (@mariana), насчет рецензии с вами солидарна. Она и вправду замечательная. Ну насколько я поняла.)))
дякую-дякую)
мені приємно:)